Nieuws

26 April 2018 :
Rabobank ziet plan centrale bank niet veranderen. (ABM FN) De beleidsraad van de Europese Centrale Bank maakt zich een beetje zorgen over de recente stroom van zwakkere macro-economische cijfers. Dit concludeerde marktanalist Elwin de Groot van...
Lees verder... (externe link)
26 April 2018 :
Nils Anderen voorzitter raad van commissarissen. (ABM FN-Dow Jones) Aandeelhouders van AkzoNobel zijn tijdens een algemene aandeelhoudersvergadering akkoord gegaan met alle agendapunten, waaronder de benoeming van Nils Anderen als voorzitter van de raad van commissarissen. Dit...
Lees verder... (externe link)
Al het nieuws

Informatie

Belegging.nl / Beleggingen.nl is het informatie portaal op het gebied van beleggingen.

Op deze website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over alles wat met beleggen te maken heeft. Vanaf de basis termen, begrippen en principes tot aan de verschillende mogelijkheden.

Belegging(en).nl is een onafhankelijke website en we proberen u hier dan ook een zo compleet en neutraal mogelijk te informeren.

Deze website wordt u gratis en vrijblijvend aangeboden. Alle gegevens zijn met zorg samen gesteld en zijn afkomstige uit betrouwbare bron(nen). Belegging(en).nl kan echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van, door de informatie aangeboden door of door onvolledigheid van Belegging(en).nl op welke manier dan ook.

Op zoek naar:
- Beleggingsmagazines, bladen en tijdschriften

Koers

AEX Index Realtime

Updates

Gratis brochure bij Alex!


Beleggen in vastgoed
Aanbod bedrijfspanden
Projectontwikkeling
Alle wooninformatie


Beleggen in vastgoed maar tegelijk ook bezuinigen op energie? Neem zakelijke energie van energiedirect.nl


Hoe selecteer ik de beste vermogensbeheerder?
Elk jaar een andere vermogensbeheerder het best en geeft dit slechts een momentopname weer. Hier geven wij u acht criteria waar u op moet letten bij het zoeken van de juiste vermogensbeheerder.


Een hypotheek aangaan of uw huidige hypotheek oversluiten? Tip: uw hypotheek berekenen, zodat u alle hypotheekverstrekkers en de bijbehorende hypotheekrente met elkaar kunt vergelijken. Scoor de goedkoopste hypotheek!